Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal bij de bestelling?

Bij de bestelling zitten standaard de originele laadaccessoires en een hoesje. De tablets krijgen een 360 graden bookcase. De telefoons krijgen een doorzichtig siliconen hoes. Bij de 4G tablets en telefoons zit ook nog een SIMtray opener. Bij alle telefoons wordt ook nog een screenprotector meegeleverd zodat jouw toestel optimaal beschermd is.

 

Wat zijn de levertijden en moet ik betalen voor de verzendkosten?

Als er wordt besloten om een aankoop te doen op werkdagen voor 17.30 zal het toestel diezelfde dag ingepakt en opgestuurd worden. Hierbij volgt er een Track en Trace via de mail en wordt het toestel de volgende dag geleverd. Hierbij zijn de verzendkosten gratis!

 

Hoe zit het met de batterij van het toestel?

Wij zorgen ervoor dat de batterijen in onze toestellen een minimale capaciteit hebben van 90% of meer. Als de capaciteit minder is dan 90% wordt de batterij vervangen.

 

Waar moet ik aan denken bij de conditie 'Licht gebruikt'?

De conditie licht gebruikt is de meest voordelige conditie als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. Het toestel heeft lichte beschadigingen aan de zij- en achterkant van het toestel zoals krasjes of veegjes. Het scherm van het toestel heeft ook lichte krasjes die alleen te zien zijn als het scherm uit staat.

 

Betaal ik zelf de verzendkosten als ik het toestel retour wil sturen?

Bij Trixon heb je vanaf het moment van aankoop 28 dagen bedenktermijn. Dit houdt in dat je 14 dagen de tijd hebt om je aankoop bij ons retour te melden, vervolgens heb je nog 14 extra dagen de tijd om de aankoop daadwerkelijk retour te sturen.

Kan ik mijn product bij jullie inruilen?

Ja dat kan! Afhankelijk van de staat van het toestel wordt er een prijs vastgesteld die bij aankoop van een nieuw product van deze prijs wordt afgehaald.

 

Worden alle prijzen op de website inclusief BTW weergegeven?

Ja, alle prijzen op onze webwinkel worden inclusief BTW weergegeven.