iOS 13 Tips & Trix!

iOS 13 Tips & Trix!
 2 Jaar Garantie  Gratis bezorgd en retour  14 dagen bedenktijd 
 Gratis beschermaccessoires Twee devices? €15 extra korting Fysieke winkel
Vandaag besteld? Binnen 48 uur bezorgd!

Nu beschikbaar:

Benut onze Tips & Trix!

Muisbediening voor de iPad


Samen met iOS 13 heeft Apple ook iPadOS 13 uitgebracht, dit besturingssysteem is speciaal voor voor de iPad ontwikkeld en biedt een aantal vernieuwende functies!
 
Met iPadOS 13 worden de verschillen tussen de iPhones en iPads extra benadrukt. Het besturings- systeem geeft een andere look aan de iPad waardoor deze minder aanvoelt als een uitvergrote iPhone maar meer als een opzichzelfstaand platform. 
Maar Apple heeft zich niet beperkt tot alleen een nieuwe look! Ook de verdere functionaliteiten zijn op de schop genomen. Zo is het nu veel simpeler om met de iPad te switchen tussen verschillende app's en dus efficienter te werken. Bovendien kan de iPad nu ook met een muis bediend worden! Ga hiervoor naar Instellingen > Toegankelijkheid > Aanraken > AssistiveTouch  om een muis te koppelen. Er kunnen zowel draadloze muizen als muizen met een USB-kabel gekoppeld worden met iPadOS 13!

Dark Modus

Met iOS 13 is de mogelijkheid toegevoegd om een zwarte lay-out in te stellen op je device. Hiermee biedt Apple de mogelijkheid aan haar gebruikers om hun device wat meer naar eigen smaak in te stellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid > Licht / Donker.
Er kan ook ingesteld worden dat het device automatisch tussen licht en donkere modus switcht. Deze instelling kan gekoppeld worden aan de opkomst en ondergang van de zon. Ook kunnen er naar eigen voorkeur tijden worden ingesteld waarop er van modus wordt gewisseld.

Externe opslagmedia koppelen

Met iOS 13 is het ook gemakkelijker geworden om bestanden over te zetten van je iPad of iPhone naar een externe opslaglocatie. Hiervoor zijn wel passende accessoires nodig. Denk hierbij aan een USB-drive met lightning aansluiting (of een adapter).

Bij de nieuwste iPad Pro's kan er gebruik gemaakt worden van een accessoire met USB-C aansluiting. 


Wanneer je een passend accessoire op je device hebt aan-gesloten kun je deze terugvinden in de Bestanden-app.
In de Bestanden-app is de externe schijf te herkennen aan het USB logo. Wanneer deze is geselecteerd kun je door de bestaande mappen browsen, andere mappen aanmaken en de inhoud hiervan beheren.

Met deze update is het veel gemakkelijker geworden om bestanden over te zetten zondat dat je hierbij afhankelijk bent van een internetverbinding. 

iOS 13 zelf ontdekken?

Trixon tipt:

Apple iPad 2017 Wi-Fi 32GB
Nu vanaf €239.95
Product niet gevonden? Neem voor alle mogelijkheden contact op met de klantenservice.
ZEKERHEDEN TRIXON

✔ Zekerheid voor écht de laagste prijs
✔ 2 jaar garantie               
✔ Gratis verzending en retour
✔ 14 + 14 dagen bedenktijd
✔ Simlockvrij
✔ Persoonlijke ondersteuning
✔ Milieubewuste keuze