Zie hier de voordelen van iOS 14!

Zie hier de voordelen van iOS 14!

iOS14 is uit!

Op 22 juni kondigde Apple zijn nieuwe besturingssysteem aan. Er komt een update aan van iOS 13 naar iOS 14, alleen niet elk Apple device kan deze stap maken. De laatste varianten die overgaan op iOS 14 zijn de iPhone 6S, 6 Plus en de SE. Dat betekent dat de iPhone 5 en 6 niet meer ondersteunt zullen worden. Wat zijn de voordelen van iOS 14 op de iPhones of iPads?

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn de voordelen van iOS 14?

Wat zijn nou precies de voordelen van iOS 14? Wij zetten de belangrijkste even kort op een rijtje!

Apple vermeldt al een aantal van de nieuwe features die iOS 14 zal hebben. iOS 14 zal nieuw ontworpen widgets bevatten die nu nog handiger werken en daarnaast ook persoonlijker kunnen zijn wat zorgt voor het optimale gebruik van de widgets.

Ook zal er een appbibliotheek komen waarbij al je apps onderverdeeld zijn in categorieën zodat jij sneller je apps kunt vinden en openen.

Er komt een nieuw gespreksvenster waarbij dus niet meer het gehele beeldscherm wordt gebruikt wanneer je wordt gebeld. Er zal boven in het scherm een pop-up verschijnen waarbij staat door wie je wordt gebeld en of jij wilt opnemen.

Daarnaast is beeld-in-beeld bellen mogelijk met iOS 14, dus kun jij tijdens het facetimen andere apps openen terwijl jij altijd beeld blijft houden met de andere kant van de lijn.