Over TRIXON

Onbezorgd beschikken over de kwaliteit van Apple of Samsung én flink besparen? Kies voor een TRIXON Refurbished device! TRIXON is specialist in de werving, refurbishment, remarketing van telefoons en tablets. Ons streven is om onze klanten refurbished devices te leveren met de meest gunstige verhouding tussen prijs, kwaliteit, service en zekerheid. Refurbished van TRIXON is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Bovendien zorgen we voor een snelle levering met originele accessoires, gratis levering en retour, bedenktijd en 3 jaar garantie!  

 

TRIXON zorgt voor volledige dataverwijdering, controle, reparatie en reiniging van elk binnenkomend device. Door middel van geavanceerde diagnostics software worden alle devices volledig getest. De resultaten omvatten onder andere punten die onmogelijk handmatig te testen zijn, zoals chip errors en de batterijconditie. Om de kwaliteit te waarborgen worden de testresultaten gearchiveerd. Alle refurbished devices van TRIXON hebben 3 jaar garantie, gratis bezorging en retour, originele accessoires en 14 + 14 dagen bedenktijd. Zo heb jij de kwaliteit én zekerheid voor écht de laagste prijs. 

Ergens anders hetzelfde product met dezelfde kwaliteit, zekerheid en service voor een lagere prijs? Neem contact op met de klantenservice en ontvang extra korting. 

Bovendien heb je bij TRIXON geen zorgen om een BKR registratie. Sinds 1 mei 2017 geldt de BKR registratie voor toestellen die in maandelijkse termijnen bij een telefoonabonnement worden verstrekt. Het betreft uitsluitend gevallen wanneer de lening voor het toestel hoger is dan 250 euro. Deze lening wordt door de telecomaanbieder bij het BKR-geregistreerd. Veel van onze toestellen hebben een nieuwwaarde van boven de €250. Wanneer je hetzelfde toestel in combinatie met een abonnement bij een provider afsluit wordt je in veel gevallen bij BKR geregistreerd. Omdat wij geen leningen verstrekken en niet in contact staan met BKR wordt je niet bij BKR geregistreerd. 

Daarnaast is een refurbished device van TRIXON een milieubewuste keuze. Door een tweede leven te geven aan elektronica creëert TRIXON een manier om milieubewust om te gaan met gebruikte devices. Zo is een refurbished TRIXON device goed voor de portemonnee en het milieu.