Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en daarom willen wij hen graag bedanken. 

Wij zijn trots dat wij de onderstaande klanten mogen helpen. Onze persoonlijke adviseurs hebben met onze klanten regelmatig contact. Hierdoor kan de relatie tussen de klant en Trixon optimaal worden voor jouw bedrijf. 

Logchies Renovatie & Onderhoud

Wij ondersteunen Logchies in het verstrekken van bedrijfsmobiele telefoons. Door het werken in de bouw is de kans dat er een telefoon sneuvelt aanwezig. Door de lijntjes kort te houden kan Logchies op elk moment terugvallen op ons zodat zij op korte termijn een nieuw toestel kunnen krijgen.

Baustoff + Metall

Baustoff + Metall werkt nauw samen met ons. Wij zorgen ervoor dat Baustoff + Metall wordt aangevuld indien dit nodig is. Door elkaar regelmatig te spreken blijven we op de hoogte van elkaars zaken en weten beide partijen altijd wat de bedoeling is.

Jaar ervaring

Klanten gingen u voor

Gedreven persoonlijke adviseurs

Telermaat

Telermaat werkt samen met ons zodat Telermaat geen focus hoeft te hebben op de IT-kant binnen de onderneming. Trixon ontzorgt hierin Telermaat zodat zij de focus op de ‘core’ business kunnen houden.

MegaSnel

MegaSnel is gespecialiseerd in de ICT wereld. Daarnaast heeft deze onderneming wel devices nodig om te kunnen gebruiken. Daarmee kiest MegaSnel voor duurzaam en kiest MegaSnel voor de refurbished telefoons van Trixon.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming?

Neem vrijblijvend contact op met jouw vraag. Eén van onze persoonlijke adviseurs beantwoordt deze graag voor je.