Refurbished Apple iMac

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Apple iOS
 • Type device
  Desktop
 • SKU
  imac

iMac 21.5 inch:

De 21.5 inch iMac kan een goed alternatief bieden als je opzoek bent naar een betaalbare Mac. Dit is een instapmodel en ideaal voor niet-grafische toepassingen zoals e-mailen, teksten schrijven en andere bureau-activiteiten. Het besturingssysteem is van macOS. De iMac is te verkrijgen in verschillende resoluties (standaard, 4k, 5k..).  Ook kun je je iMac 21.5 inch upgraden met meer werkgeheugen, een betere processor en een grotere SSD, waardoor deze uiteindelijk ook geschikt kan zijn voor grafische toepassingen. De iMac 21.5 inch komt samen met het Magic Keyboard en Magic Mouse.

Deze iMac-serie is voornamelijk geschikt voor administratief gebruik of voor gebruik op kantoor met andere werkzaamheden. Echter is grafisch werk hier minder geschikt voor, daarvoor biedt de 27 inch of Pro versie een beter alternatief.

 

iMac Pro:

De iMac Pro is een desktopcomputer gericht op gebruikers die snelheid en performance willen. De iMac Pro is voorzien van een koelsysteem, een 5k-scherm van hoge kwaliteit en standaard 1TB SSD. Ook de iMac Pro is voorzien van een 27 inch beeldscherm. Verder is de iMac Pro ook te verbeteren met meer werkgeheugen, een betere processor en een grotere SSD . Verdere eigenschappen zijn vier Thunderbolt 3-poorten waarmee je twee RAID-arrays en twee 5K-schermen tegelijk kunt aansturen. Ook zit er een 10GB Ethernet-verbinding op een speakers van hoge kwaliteit.

De iMac-pro serie kun je voor alles gebruiken. Van teksten schrijven tot grafisch werk, het is allemaal mogelijk door de razendsnelle ingebouwde processor.

 

iMac 27 inch:

Ben je werkzaam in een grafisch beroep of heb je snelheid en performance nodig, dan is de 27 inch iMac de beste keuze! Deze is te upgraden met meer werkgeheugen, een betere processor en een grotere SSD. Het besturingssysteem is van macOS. De iMac 27 inch is ideaal voor mensen die veel met foto’s, video’s en ontwerptekeningen werken. Ook is de iMac ondersteunt van een 1080p-webcam. Van alle modellen heeft dit model iMac het beste scherm en biedt het zelfs een optie voor glas met nanotextuur (waardoor je minder last hebt van weerspiegeling). Verder heeft de iMac 27 inch verbeterde speakers en microfoons.

De iMac 27 inch modellen kun je goed gebruiken voor op kantoor en bij een i7 processor (of beter) is de 27 inch ook geschikt voor grafisch werk. Werk zoals foto’s bewerken en teksten schrijven kan gemakkelijk op deze iMac serie.

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished Apple iMac
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON