Refurbished Apple iPad

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Apple iOS
 • Type device
  Tablet
 • SKU
  ipad

Apple iPad Air-serie:

Mocht je opzoek zijn naar een iPad die geschikt is voor op kantoor: dan is de iPad Air de geschikte keuze. De iPad Air is namelijk geschikt om te gebruiken met een Magic Keyboard. Verder staat de iPad Air er ook bekend om het lichte gewicht met hoogwaardige specificaties. Ook de iPad Air is te runnen met zware (werk)apps en kun je er gemakkelijk zware documenten in opslaan. Tevens worden de iPad’s ondersteunt door iPadOS, dit besturingssysteem is speciaal ontworpen voor de iPad wat de werkervaring op de iPad ook erg makkelijk maakt. Over het algemeen is de iPad Air de goedkoopste per generatie dat steeds uit komt in vergelijking met andere iPad’s die er dan samen mee geïntroduceerd worden.

De iPad Air-serie tablets zijn vergeleken met andere series wel het meest geschikt voor op kantoor zoals bij gebruik voor administratie of bij gebruik van het office pakket. De allernieuwste varianten zou je ook kunnen gebruiken voor grafisch werk maar over het algemeen is de Pro-serie daar het meest geschikt voor.

Apple iPad Pro-serie:

Wil je beschikken over een iPad die beschikt over de beste processor of andere nieuwe features, dan is een iPad uit de Pro serie de beste keuze voor jou! Deze is te verkrijgen in verschillende edities (ieder jaar komt er een nieuwe uit). De Apple iPad Pro is geoptimaliseerd voor foto- en videobewerking en is daarom geschikt voor de professionele creatieveling. Verder is de iPad Pro ook geschikt voor zware (werk)apps en het opslaan van zware documenten. Tevens worden de iPad’s ondersteunt door iPadOS, dit besturingssysteem is speciaal ontworpen voor de iPad wat de werkervaring op de iPad ook erg makkelijk maakt. Voor de iPad Pro hangt er wel een duurder prijskaartje in vergelijking met de andere iPad-series.Apple iPad Mini-serie:

Apple iPad mini: de perfecte tablet voor onderweg! Dankzij het handzame formaat en lichte gewicht neem je hem makkelijk mee in je tas. Ondanks het compacte formaat doet hij niet onder aan andere Apple iPad modellen. De iPad mini heeft ook het vermogen om bijvoorbeeld apps als Adobe Photoshop CC* of andere zware (werk)apps te gebruiken. Tevens worden de iPad’s ondersteunt door iPadOS, dit besturingssysteem is speciaal ontworpen voor de iPad wat de werkervaring op de iPad ook erg makkelijk maakt.

De iPad Mini-serie tablets zijn perfect voor gebruik voor onderweg en is ook erg handig voor als je opzoek bent naar een handzaam formaat voor op je werk.

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished Apple iPad
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON