Apple iPad Air 2

Kies voor een refurbished iPad van TRIXON als je flink wilt besparen én onbezorgd wilt beschikken over de kwaliteit van Apple met 2 jaar garantie! Onze gecertificeerde technici repareren en testen alle tablets met onafhankelijke geavanceerde diagnostics software. Zo ben jij verzekerd van een optimaal functionerend toestel met een als nieuwe accu! Lees hier meer

Nu diverse Apple iPads in prijs verlaagd! Bovendien ontvang je bij elke tablet een 360 Rotation Book Case t.w.v. €19,95.

Wil je weten welke tablet het beste bij jou past? Lees hier meer.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De meest geschikte tablet of iPad kiezen? Lees onderstaande informatie om de beste keuze te maken. Uiteraard kun je ook gerust contact opnemen met onze klantenservice. 

Is Wi-Fi voldoende of heb ik ook Cellular / 4G nodig?

Alle Refurbished iPads en tablets van TRIXON zijn standaard uitgerust met Wi-Fi functionaliteit, hiermee kun je draadloos internetten via Wi-Fi. Daarnaast zijn er ook varianten van de Apple iPad en Samsung tablet die naast Wi-Fi ook nog eens beschikken over de mogelijkheid tot het invoeren van een simkaartje voor internet via mobiel netwerk. Bij de Apple iPads worden deze varianten aangeduid met ''Cellular'' en bij Samsung tablet met ''3G / 4G''. Wil jij dus ook buitenshuis, bijvoorbeeld op camping of boot, willen internetten zonder gebruik te hoeven maken van een hotspot dan raden wij aan om voor de Cellular/4G variant te gaan. Gebruik je de tablet alleen in huis, dan is de Wi-Fi variant voldoende. 


Hoeveel opslaggeheugen heb ik nodig?

De meeste Samsung tablets bieden de mogelijkheid om het geheugen door middel van een SD kaartje relatief goedkoop uit te breiden. Houdt hierbij rekening dat er enkel bestanden, zoals foto's en muzueik, op het SD kaartje kunnen worden opgeslagen. Het is jammer genoeg niet mogelijk om apps op het externe geheugen te installeren. Apple iPads bieden niet de mogelijkheid om door middel van een extern opslagmedium het geheugen uit te breiden. Bedenk dus vooraf goed hoeveel opslaggeheugen het meest geschikt is in jouw situatie. Het basismodel bevat vaak 16GB opslaggeheugen, terwijl er ook varianten zijn met 32GB, 64GB of 128GB. Sla jij bestanden op in de cloud en wil je weinig apps gaan gebruiken? Dan is het basismodel van 16GB voldoende. Wil je echter veel apps op de iPad installeren en maak je een gebruik van de cloud voor de opslag van jouw bestanden? Dan kun je beter voor een model gaan met meer opslagcapaciteit. 


Welk besturingssysteem is actief?

De diverse modellen van Apple iPad en Samsung tablet bevatten verschillende besturingssystemen. Uiteraard wordt Apple geleverd met het iOS- en Samsung met Android besturingssysteem. Naast het verschil in type besturingssysteem verschilt ook de versie per besturingssysteem. Omdat sommige modellen al langer op de markt zijn kiest de fabrikant ervoor om nieuwe updates van het besturingssysteem niet meer te ondersteunen voor oudere modellen. Onderstaand staat het meest recente beschikbare besturingssysteem per merk en model overzichtelijk weergegeven:

Apple

iOS 9: iPad 2, iPad 3, iPad Mini

iOS 10: iPad 4

iOS 11 (meest recent): iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro, iPad 2017

Samsung

Android 4: Tab 2

Android 5: Tab 3, Tab 4, Tab Pro

Android 6: Tab S

Android 7 (meest recent): Tab S2


Wat zit er in de doos?

  • Refurbished device
  • Originele / TRIXON productverpakking
  • Nieuwe originele adapter
  • Nieuwe originele USB-kabel
  • Sim-eject tool
  • Flyer & visitekaartjes
Zie tevens onze unboxing video hier.