Refurbished HP laptops

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Windows
 • Type device
  Laptop
 • SKU
  Refurbished HP laptop

Pro-book:

De HP Pro-book is erg aangeraden voor zakelijke doeleinden. Deze Laptops zijn gemaakt met extra aandacht voor veiligheid en bouwkwaliteit, dus kunnen de HP Pro-book laptops wel een stootje opvangen. Hierdoor zijn deze laptops dus geschikt voor het werken onder extreme omstandigheden zoals stoffige omgevingen. Dit maakt deze laptops echter niet alleen geschikt voor in deze omstandigheden maar zijn deze laptops ook geschikt voor gebruik op kantoor.

De Pro-book laptops zijn daarbij geschikt voor administratief gebruik maar is ook handig om te gebruiken voor als je een laptop nodig hebt in de bouw. Je kunt hier eenvoudig je werk applicaties op runnen maar voor grafische doeleinden kun je beter gaan voor de Zbook.

Elite-book:

Ook de Elite-books zijn bedoeld voor zakelijke doeleinden net als de Pro-books maar dan nog een schepje bovenop. Een Elite-book beschikt over een mat beeldscherm, morsbestendig toetsenbord en goede beveiligingsopties zoals een vingerafdruksensor. Ook zijn de Elite-book laptops te verkrijgen in verschillende groottes van het scherm: 13,3 inch, 14 inch en 15,5 inch. De Elite-book kun je zien als de middenmoot laptop in vergelijking met de Pro-book en Zbook. Voor als je veel op werk bent op kantoor of reist van klant naar klant is de Elite-book iets voor jou.

Mocht je opzoek zijn naar een handzame laptop voor actief kantoor gebruik of voor als je van klant naar klant reist is dit de perfecte keuze!

 

Zbook:

De Zbook serie laptops zijn laptops die gemaakt zijn om op het werk te gebruiken voor videobewerking of het maken van 3D modellen. Dankzij de ingebouwde videokaart heb je geen last van haperingen tijdens het bewerken van foto’s, renderen van video’s of bij gebruik van andere zware apps. Dankzij het Full HD beeldscherm bekijk je foto’s en video’s tot in de kleinste details. In vergelijking met de Pro-book en de Elite-book kun je de Zbook wel zien als de betere serie laptops.

De Zbook serie laptops kun je zien als de beste optie voor als je opzoek bent naar een laptop die overal geschikt voor is. Hiermee zou je je grafische beroep mee uit kunnen oefenen maar bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken voor actief kantoor gebruik. Echter is dit niet de handigste laptop om te gebruiken in riskante omgevingen zoals de bouw etc..

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished HP laptops
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON