Refurbished Microsoft Surface

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Windows
 • Type device
  Tablet PC
 • SKU
  Microsoft Surface

Microsoft Surface Pro 7:

De laatst geïntroduceerde model in de Microsoft Pro-serie: de Pro 7. Deze laptop en tablet in een is erg handig voor onderweg vanwege zijn lichte gewicht en compacte formaat. De Microsoft Surface Pro 7 is ondersteunt met een Intel Core waar je uit kan kiezen van i3 - i7. Aan beeldkwaliteit is er ook zeker geen gebrek dankzij de Intel Iris Plus Graphics, hierdoor is het beeld 4x scherper dan bij een HD beeldscherm. De tablet is te verkrijgen met een werkgeheugen van 4GB – 16GB. Verder is de tablet te verkrijgen in de volgende opslagcapaciteiten: 128GB – 256GB – 512GB – 1TB. Mochten je vingers niet genoeg zijn om uitgebreide notulen te noteren, kies dan voor de optionele Type Cover. Dit magnetische toetsenbord klik je eenvoudig vast en je typt dan je teksten zoals op een traditionele laptop.

Dit model van de Microsoft Surface Pro-serie is erg geschikt voor grafisch werk of kantoor werk zoals bij gebruik van het office pakket. En net als de andere Surface Pro modellen is dit model ook erg handig voor onderweg!

Microsoft Surface Pro 2017 / 5:

De 5e generatie in de Surface-serie: de Microsoft Surface Pro (2017). Voor als je niet kan kiezen tussen een laptop en een tablet, kies dan voor de Microsoft Surface Pro (2017). Wanneer je de Pro (2017) aanschaft met de bijbehorende cover, heb je een 2-in-1 voor tekstverwerken, internetten en e-mails versturen. Ook is deze Microsoft Surface in verschillende intel Cores te verkrijgen: i3, i5 en i7. Dankzij het Quad HD beeldscherm zorgt het voor een scherpe weergave van teksten en video’s.

De Pro 2017 is daarbij erg geschikt voor gebruik van kantoor werk zoals bij gebruik van het office pakket of photoshop. Ook is de Microsoft Pro 2017 erg handig en compact voor onderweg. Wanneer je er een i5 of i7 processor hebt kun je de Surface Pro 2017 ook gebruiken voor grafisch werk, bij een i3 processor is dat minder aangeraden.

Microsoft Surface Pro 4:

De 4e generatie in de Surface-serie: de Microsoft Surface Pro 4. Dankzij het nieuwe design beschik je over een groter scherm dan de Pro 3 (12.3 inch). Ook is dit model dunner en lichter. Samen met de kickstand en los verkrijgbare Type Cover krijg je de ervaring van een traditionele laptop. Maak gemakkelijk gebruik van apps als office tot photoshop door de krachtige Intel Core i3 of i5 processor. Mocht je over willen gaan naar meer precisie werk kun je eenvoudig je foto’s bewerken met de meegeleverde Surface Pen. Dankzij het lichte gewicht van 785 gram is dit model ook makkelijk voor onderweg! Dit model adviseren wij voor gebruik bij het Office-pakket, professioneel foto’s bewerken of om op HD films en video’s te bekijken.

De Surface Pro 4 is daarbij erg geschikt voor gebruik voor apps als office of photoshop. Voor grafisch werk is het een verstandigere keuze om te kiezen voor de Pro 2017 of 7, daarvoor is de Pro 4 namelijk wel te verouderd.

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished Microsoft Surface
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON