Refurbished Samsung smartphones

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Android
 • Type device
  Smartphone
 • SKU
  sams

Samsung S20-serie:

Een van de nieuwste modellen uit de S-serie: de Samsung Galaxy S20. Deze bestaat uit 3 versies: de S20, S20+ en S20 Ultra. Het zijn 3 verschillende modellen in groottes, prijs en camera. De Samsung S20-serie zijn allemaal ondersteunt met een oled scherm en komen ook overeen in schermresolutie (3200 bij 1440 pixels). Alle modellen zijn verkrijgbaar met 5G-ondersteuning maar mocht je dat niet nodig hebben is de S20 ook te verkrijgen alleen met 4G-ondersteuning. Alle drie de smartphones kunnen draadloos opladen en worden geleverd met een 25 Watt usb-c-stekker. Ook zijn de drie modellen ondersteunt met minimaal 8GB werkgeheugen of zijn ze te verkrijgen met meer werkgeheugen. Dat maakt de S20-serie een van de betere telefoons voor tijdens het werken vanwege het makkelijk bedienen van zware werkapps.

 

Samsung S10-serie:

De Samsung Galaxy S10 is in 2019 uitgekomen samen met de S10e en S10 Plus. Deze zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB, de S10 en S10 Plus ook in 512GB of wat alleen geldt voor de S10 Plus: ook in 1TB. Hierdoor hoef je je absoluut geen zorgen te maken of er genoeg geheugen beschikbaar is. Het geheugen is ook nog uit te breiden met een geheugenkaartje. Door nieuwe ontwikkelingen zit de vingerafdrukscanner geïmplementeerd in het scherm van de Galaxy S10-serie. Verder is de Samsung Galaxy S10-serie ook vergrendel baar via Face-ID. Deze toestellen zijn draadloos oplaadbaar of met een usb-c naar usb-c kabel. Ook beschikken de telefoons uit de Samsung Galaxy S10-serie 5G-ondersteuing. Echter verschillen de 3 varianten wel qua groottes, camera’s en werkgeheugen.

 

Samsung S9-serie:

De in 2018 geïntroduceerde Samsung Galaxy S9 was een grote stap voor Samsung. Samen met de S9 Plus vielen ze goed in de smaak. De S9 (of S9 Plus) ligt fijn in de hand en heeft een prachtig scherm dat in vrijwel alle omstandigheden goed afleesbaar is. Een direct zichtbaar verschil aan de buitenkant van de smartphones is dat de Galaxy S9+ een slag groter is. Deze heeft namelijk een formaat van 6.3 inch, terwijl de Galaxy S9 een grootte van 5.8 inch heeft. Beide toestellen zijn ondersteunt met een 12 Megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel selfiecamera. De S9+ heeft dan wel weer een dubbele hoofdcamera waardoor je twee keer in kan zoomen zonder resolutie te verliezen. Verder is de S9 ondersteunt met 4GB werkgeheugen en de S9+ met 6GB, meer dan genoeg geheugen om zware apps naast elkaar te draaien.

 

Samsung Note-serie:

De serie telefoons die erom bekend staan om hun grote formaat: de Samsung Note-serie. Deze telefoon is gemaakt als kruising van een telefoon en een tablet. Erg ideaal als je een telefoon nodig hebt welke een groot formaat heeft. Bij de Galaxy Note krijg je ook een S Pen: een Pen die speciaal gemaakt is voor de telefoon om dingen eenvoudig te noteren. Ondanks de grootte van de telefoon is er zeker geen gebrek aan de functionaliteit. De telefoon gaat goed mee in software, camera en geheugen. Verder bestaat er een ruime keuze uit de Note-serie telefoons.

 

Samsung A-serie:

Ze worden gezien als de middenklasse telefoons: de Samsung A-serie. In vergelijking met de S-serie telefoons zijn de A-serie telefoons de iets goedkopere variant. Ondanks de goedkopere prijs onderbreken de A-serie telefoons zeker niet aan performance. Ook zijn de telefoons uit de Samsung A-serie ondersteunt met genoeg werkgeheugen om probleemloos werkapps te bedienen en is deze serie telefoons erg geschikt voor zakelijke doeleinden.

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished Samsung smartphones
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON