Refurbished Samsung tablet

Beoordeling 9.3 op basis van 700+ reviews! Erkend refurbished.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Android
 • Type device
  Tablet
 • SKU
  samt

Samsung Tab Active:

Samsung heeft een speciale tablet reeks uitgebracht welke bestemd zijn tegen valschade namelijk de Samsung Tab Active. Buiten dat deze tablet reeks bestemd is tegen valschade zijn de tablets ook waterproof en stofbestendig. Verder beschikken deze tablets over ultra energiebesparende modus en kun je gemakkelijk de batterij vervangen wanneer deze op is. Een beschermhoes hoef je voor deze tablet niet te kopen omdat deze er al omheen zit vanwege zijn design. Ook worden met sommige tablets uit de Samsung Tab Active reeks een water-resistant S Pen2 meegeleverd. Deze tablets zijn daarom erg geschikt voor het werk in de bouw of bij gebruik in slechte weersomstandigheden. 

In vergelijking met de andere onderstaande Samsung tablets zijn de Active tablets niet de snelste maar wel de sterkste en het handigst om te gebruiken in ‘slechte omstandigheden’.

Samsung Tab S:

Samen met de Samsung Galaxy s telefoon serie heeft Samsung ook de Tab S tablets geïntroduceerd. De Samsung Galaxy Tab S tablets zijn over het algemeen uitgerust met de beste displays voor haarscherp beeld. Daarnaast zijn de Tab S tablets voorzien van de snelste aandrijving zodat jij kan genieten van een zo goed mogelijke gebruikservaring. Dus voor als je wilt overgaan naar een draadloze pc ervaring is een tablet uit de Samsung S-serie de perfecte keuze! De Samsung Galaxy Tab S is ook te verkrijgen in verschillende edities.

Deze tablet kan makkelijk gezien worden als de beste serie tablets van Samsung. Deze tablets zijn daarbij dus erg geschikt voor gebruik op kantoor of bij gebruik van zware (werk)apps zoals bij grafisch werk.

Samsung Tab A:

Net als de andere A modellen van Samsung kunnen de Samsung Tab A tablets gezien worden als de middenmoot tablets van Samsung. Voor de genen die niet de volle pond willen betalen voor het allernieuwste is de Samsung Tab A de perfecte keuze. Daarnaast zijn sommige tablets uit de Samsung Tab A-serie gemaakt voor zakelijk gebruik, zoals de Samsung Tab A 10.1 (2019). Deze tablets zijn daarom erg geschikt voor onderweg en zakelijke doeleinden.

Vanwege de klasse van de Samsung Tab A-serie tablets zijn deze tablets perfect voor kantoor gebruik zoals administratie. Deze tablets zijn daarbij minder geschikt voor gebruik bij grafische doeleinden.

De letterlijke vertaling van het Engelse woord ’refurbished’ is ‘opgeknapt of gereviseerd’. In de praktijk betekent het dat onze technici alle binnenkomende devices testen, repareren, classificeren, herinstalleren en reinigen. Alle telefoons en tablets worden getest met geavanceerde software die door een externe partner is ontwikkeld. De Piceasoft Diagnostics software zorgt voor een objectieve diagnose zodat al onze refurbished devices aan onderstaande eisen voldoen:

 • Optimale technische werking
 • Batterij minimaal 85% van nieuw capaciteit
 • 3 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires

Alle diagnostics resultaten worden opgeslagen en kunnen indien gewenst worden bekeken en doorgestuurd. Door middel van de opgeslagen diagnostic resultaten zorgen we voor transparante processen en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Lees hier meer

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Refurbished Samsung tablet
 • Erkend refurbished device
 • Laadaccesoires / power adapter
Bekijk meer beoordelingen

Klantbeoordelingen via Kiyoh

 • ''Overzichtelijke website, snelle levering, en phone is prima!''
  Indie uit Amsterdam
 • ''Aantal zakelijke bestellingen gedaan, prima service en goede producten"
  Tr Solutions uit Zwolle
 • ''100 % Positief''
  Sh uit Rotterdam
 • ''Goede levering, kwaliteit, en service!''
  Martijn , Tilburg

Zekerheden TRIXON