Reseller

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van smartphones en/of tablets? Een partner met jarenlange ervaring, wereldwijde connecties en toegang tot de grootste markten? Neem dan contact op met de klantenservice, onze persoonlijke contactpersoon bespreekt graag de mogelijkheden tot een samenwerking.

TRIXON Zakelijk is specialist in de inkoop, refurbishment en verkoop van smartphones en tablets. Naast Apple en Samsung bestaat het assortiment uit diverse A-merken als Blackberry, HTC, Huawei, LG, Nokia en Sony. Naast ons brede assortiment bieden wij nog meer oplossingen om aan de behoeftes van onze resellers te voldoen. Zo is er keuze uit:

  • Diverse technische condities, namelijk: refurbished, gebruikte en/of nieuwe devices
  • Flexibele garantietermijnen: variërend van 14 dagen tot 2 jaar
  • 21%-btw of margeregeling
  • Meerdere uiterlijke productcondities: AA, A, B, C en D

Naast een aanbod op maat profiteer je als partner van TRIXON Zakelijk ook van de volgende voordelen en zekerheden:

Persoonlijke contactpersoon

Als partner van TRIXON Zakelijk sta je in contact met één vaste contactpersoon welke op de hoogte is van de persoonlijke voorkeuren en eisen van de reseller voor een een aanbod op maat.   

Digitale factuur

Partners ontvangen bij elke bestelling automatisch een online factuur met vermelding van de serienummers. Tevens worden alle geleverde devices gelabeld met serienummer, zodat bestellingen voor de reseller snel en eenvoudig zijn te controleren.

Verzekerd transport in binnen- en buitenland

TRIXON Zakelijk zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzekerd transport van alle bestellingen in binnen- en buitenland. Uiteraard verstrekken we bij elke zending track & trace informatie zodat het mogelijk is om de status van de bestelling te bekijken.

Hoge winstmarge

Door toegang op de meest vooraanstaande markten, jarenlange ervaring, goede reputatie en wereldwijde connecties kunnen wij nagenoeg elke telefoon of tablet tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.


Meeprofiteren? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.