Uiterlijke productcondities

Waarom zijn er verschillende uiterlijke productcondities?

TRIXON verkoopt producten die in het verleden kunnen zijn gebruikt. Door het gebruik kunnen er gebruikerssporen op de behuizing zijn ontstaan. Zo is het mogelijk dat het ene product enkel als showmodel in de etalage heeft gestaan en daarom geen gebruikerssporen bevat, terwijl het andere product oppervlakkige krasjes of deukjes heeft omdat het buiten is gebruikt. Om het verschil tussen de gebruikerssporen op de behuizing overzichtelijk te maken heeft TRIXON alle producten in vier verschillende uiterlijke productcondities ingedeeld. In onderstaande tabel worden de vier uiterlijke productcondities omschreven.

De 4 verschillende uiterlijke productcondities

-

 

Nieuw
Omschrijving Gebruikerssporen Originele lader Verpakking Garantie
ongebruikt geen orgineel 2 jaar
Zo goed als nieuw geen tot minimaal
trixon of orgineel 2 jaar
Licht gebruikt zeer lichte  trixon of orgineel 2 jaar
Zichtbaar gebruikt zichtbare trixon of orgineel 2 jaar

Niet tevreden? Geen paniek! Binnen 14 dagen kun je jouw order, zonder opgave van reden, bij onze klantenservice aanmelden voor retour, vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om jouw producten gratis terug te sturen. 

Nieuw - Ongebruikt

‘Remarketed’ devices zijn vaak letterlijk nieuw. De producten zijn ongebruikt en bevatten geen gebruikerssporen. Deze toestellen zijn grotendeels afkomstig van klanten die een nieuw product binnen de bedenktijd bij online retailers hebben geretourneerd.

Voorbeeld: een retour van een nieuw product binnen de zichttermijn van 14 dagen. Door de gebroken zegel van de verpakking is het product niet meer nieuw te verkopen.   

 - Zo goed als nieuw

Producten met de conditie ‘Zo goed als nieuw’ bevatten geen tot hoogstens enkele nagenoeg onzichtbaar spoortje van gebruik. Verschil met ‘Nieuw’ is dat de behuizing dus enkele nagenoeg onzichtbaar gebruikersspoortje kan bevatten en het product vaak tijdelijk even in gebruik is geweest. Tijdens deze periode is het device echter zeer goed beschermd en nauwelijks gebruikt. 

Voorbeeld: tablet met uitvoerige bescherming die enkele keren binnenshuis is gebruikt voor het bekijken van video's.

 - Licht gebruikt

Toestellen met de productconditie ‘Licht gebruikt’ zijn zeer gunstig geprijsd. De toestellen bevatten zeer lichte gebruikerssporen, maar deze zijn nauwelijks zichtbaar. Bovendien is het mogelijk om het toestel te bedekken met de gratis meegeleverde cover en tempered glass. 

Voorbeeld: een nieuw product dat enkele weken dagelijks buiten is gebruikt.

 - Zichtbaar gebruikt 

Producten met de conditie ‘Zichtbaar gebruikt’ zijn zeer voordelig en worden compleet met originele accessoires en 2 jaar garantie geleverd. De behuizing en het scherm hebben oppervlakkige gebruikerssporen, maar nooit barsten, scheuren of zeer diepe krassen.  

Voorbeeld: een smartphone die middellange tijd zowel binnen als buiten met beperkte bescherming is gebruikt.

 

Bekijk tevens de video op ons Youtube-kanaal met uitleg over onze vier uiterlijke productcondities door te klikken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=V1qlgbYBoZY

Technisch

De vier uiterlijke productcondities omvatten uitsluitend de oppervlakkige gebruikerssporen. Technisch bestaan er geen verschillen tussen onze producten, omdat alle aangeboden devices technisch 100% in orde zijn. Lees hier meer over onze kwaliteitscontrole.