Vacatures & stages

Geef je de voorkeur aan een stageplek waar je geen verantwoordelijkheid krijgt, creativiteit de grond in wordt gedrukt en waar je voornaamste activiteit bestaat uit het koffie halen voor het management? Scroll dan verder.
 
Ben je opzoek naar een unieke stage als onderdeel van een jong dynamisch team binnen een snelgroeiende onderneming? Lees dan verder dit bericht. Beloofd geen stagedag zal hetzelfde zijn!

 
Voor een knallende start van 2022 is het team van TRIXON op zoek naar stagiaires in regio Zwolle voor de onderstaande vier uitdagingen:

 

  • Administratie: beheren crediteuren / debiteuren, beheren verkoopprijzen, controleren goederenstroom, opzetten en analyseren van stuurinformatie.
  • Commercieel 1: inkoop van componenten, EU-platformbeheer, aanbieden van stock aan reseller netwerk
  • Commercieel 2: werving van suspects, ontwikkelen van branchegerichte oplossingen, accountmanagement.
  • Reparatie: repareren van defecte hardware, installatie software, verkoopklaar maken hardware


Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar strijders die meehelpen in het magazijn met het verwerken van binnenkomende goederen, testen, inventariseren en orderpicken.
 
Wij vinden het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eigenschappen:

·        Minimaal 24 uur per week inzetbaar
·        Gedreven
·        Zelfstandig
·        Optimist
·        Wonend in regio ZwolleWij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben de intentie om na een succesvolle stageperiode een arbeidscontract aan te bieden.
 
Ben jij de volgende student die een unieke periode beleeft en de stageperiode succesvol afrond? Stuur een berichtje of kijk op de website.