Zakelijk refurbished kopen

Refurbished devices met 21%-btw 

Alle bestellingen worden standaard geleverd met een marge factuur. Het is echter ook mogelijk om als zakelijke afnemer een factuur te ontvangen met vermelding van het 21%-tarief, zodat het mogelijk is om de btw als ''te vorderen btw'' in de boekhouding te verwerken. Je kunt contact opnemen met de klantenservice indien je een factuur met 21%-btw wenst te ontvangen.

Btw-offerte op maat

Bij zakelijke afname is het mogelijk om een btw-factuur op maat te ontvangen. Gelieve contact op te nemen met de klantenservice voor de mogelijkheden!

Verkoop jouw elektronica of ruil het in voor extra korting! (uitsluitend zakelijk / grotere volumes)

Snel en simpel van je afgeschreven, overbodige en defecte elektronica af? Geen probleem! Bij TRIXON is het mogelijk om jouw smartphone, tablet of laptop voor een reeële vergoeding in te ruilen of te verkopen. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave en kunnen eventueel in overleg alles komen ophalen. Het is ook mogelijk om direct jouw overbodige elektronica in te ruilen bij aankoop van vervangende producten. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie!

Vakkundige reparaties

Reparatie van defecte smartphones, tablets of laptops is ook mogelijk. Neem contact op met de klantenservice voor een vrijblijvende prijsopgave.